Information 2019

 • Der er ingen forhåndstilmelding til børnetræffet. Men vi opretter det som en begivenhed på Facebook, så må i gerne trykke om i deltager de enkelte dage. Facebook MCTCBT event på Vallø Camping Køge uge 29 2019.  

 • Når man ankommer, melder man sin ankomst i receptionen på campingpladsen. HUSK at sige at I deltager i børnetræffet. Der kræves ikke campingpas!                                                                                                                                        Man skal vise id: sygesikring, kørerkort eller bruge DKCampings app (den er gratis). 
   

 • I Infovognen tilmelder i jer selve børnetræffet og køber armbånd til 35,- kr. pr. person (engangsbeløb). 
  Det er også her, der kan købes træf T-shirts, madbilletter, magneter, Informationer om aktiviteterne, melde jer på hjælpe listerne, se dagens vejrudsigt, spisesteder & indkøbs muligheder wifi internet osv.  
   

 • Biler er ikke tilladt på træf-området. De henvises til anvist parkeringsplads. Der vil dog være mulighed for at køre ind på træfområdet for at læsse af. 
   

 • Der bliver opstillet toiletvogn på træfpladsen.
   

 • Desuden vil der være container til affald, som vi henstiller til at i bruger til jeres affald. Lad os alle bidrage til en pæn og eksemplarisk plads, så vi er velkommen en anden gang. 
   

 • Fællesteltet skulle meget gerne blive samlingspunktet på træffet. ALLE opfordres derfor til at bruge det så meget som muligt. HUSK dog at rydde op efter jer selv, når I forlader det, og ikke lade det ligge til de næste der kommer.
   

 • Vi vil rigtig gerne lave et super træf, men for, at det kan lade sig gøre, er vi nødt til at bruge hjælpere. Vi beder derfor om at I skriver jer på mindst en hjælperliste, når i ankommer. Listerne findes i infovognen.
   

 

Vi skaber rammerne - sammen fylder vi dem ud.

 • Da der efterhånden er rigtig mange unge mennesker på træffet (hvilket er herligt), vil arrangørgruppen gerne henstille til, at både de unge selv, og deres forældre husker på, at vi er på Børnetræf og ikke Roskildefestival.  Der skal selvfølgelig være plads til masser af hygge, bare man husker at tage hensyn til hinanden.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now