top of page
info

Generelle informationer

Hvert år arrangerer en gruppe medlemmer af MC Touring Club et træf, der specielt er tiltænkt børnefamilier.

I 2018 bliver Børnetræffet afholdt på Dokkedal Camping i Nordjylland. Træffet afholdes altid i uge 29. Vi bestræber os på, at Børnetræffet skiftevis afholdes øst og vest for Storebælt – vest i lige år og øst i ulige år.

Børnetræffet er en aktiv mc-ferie for HELE familien uanset alder, højde og drøjde. Alle aktiviteter er i børnehøjde, hvor der er taget hensyn til alder – der er aktiviteter til de små, mellem gruppen og til de store teenagere. Der er også familie-aktiviteter, hvor hele familien kan deltage. Årets tilbagevendende aktivitet, som altid har stor tilmelding, er mc-ringridning som er delt op i solo- og i sidevogns-cykler. Ud over ringridningen er der skattejagt for de små og natløb for de store, familiedyster, snobrødsbagning, fællestur på mc og mange andre aktiviteter, som vil komme til at stå i programmet, når tiden til træffet nærmer sig.

Camping Pladsen har vi et stort areal til rådighed, som vil være vores træfplads. På selve træfpladsen vil det være muligt at stille sit telt eller MC-camplet op. Der er ikke adgang for biler, dog vil det være muligt at køre ind og læsse af. Hvis man ønsker at bo i hytte eller campingvogn kan dette også lade sig gøre. Ved reservation kan I give besked om at I deltager i børnetræffet og da er der god mulighed for at få anvist plads og hytte så tæt på træfpladsen det er muligt.

Fællestelt:

På pladsen vil der bliver opstillet et stort fællestelt, som vil danne rammen om fælles aktiviteter, fællesspisning. Der er ikke regler for medbragt mad og drikke i teltet, så brug det endelig alle dage til hygge, morgenmad, frokost etc.

Unge Camp:

En del af træfpladsen vil være forbeholdt de unge deltagere. Her vil der blive arrangeret aktiviteter, som er rettet lidt mere i retning af de ældre børn. De unge vil også have et fællestelt til rådighed hvor de kan hygge om aftenen. Unge Campen bygger på ”Frihed under ansvar”. Det er de unge selv der styrer aktiviteterne, men det forventes at de afvikles i en god atmosfære, hvor alle kan være med. Unge campen er for de 16-25 årige og det er ikke tilladt for unge under 16 at overnatte i Campen.

Advarsel!!

Træffet er stærkt vanedannende. Personligt deltager min familie for 12. gang. Mange af ”børnene” deltager nu selv i træffet på egen MC og en del med egne børn.

Frivillige:

Børnetræffet  er baseret på frivillig arbejdskraft med en arrangørgruppe både i øst og vest. Under træffet er der også brug for frivillige hjælpere ved de forskellige aktiviteter, så husk at skrive jer på hjælper listerne i infovognen.

Man kan følge opdateringer på vores FB-side: https://www.facebook.com/groups/37887527319/ eller på vores hjemmeside.

 

MC-hilsen fra træfgruppen

Vi skaber rammerne og sammen udfylder vi dem.

bottom of page