top of page
info

Generelle informationer

Hvert år arrangerer en gruppe medlemmer af MC Touring Club et træf, der specielt er tiltænkt børnefamilier på MC.

I 2019 bliver Børnetræffet afholdt på Vallø Camping ved Køge. Træffet afholdes altid i uge 29.

Vi bestræber os på, at Børnetræffet skiftevis afholdes øst og vest for Storebælt – vest i lige år og øst i ulige år.

Børnetræffet er en aktiv mc-ferie for HELE familien uanset alder, højde og drøjde. Alle aktiviteter er i børnehøjde, hvor der er taget hensyn til alder – der er aktiviteter til de små, mellem gruppen og til de store teenagere. Der er også familie-aktiviteter, hvor hele familien kan deltage. Årets tilbagevendende aktivitet, som altid har stor tilmelding, er mc-ringridning som er delt op i solo- og i sidevogns-cykler. Ud over ringridningen er der skattejagt for de små og natløb for de store, familiedyster, diskotek, fælles tur på mc og mange andre aktiviteter, som vil komme til at stå i programmet, når tiden til træffet nærmer sig.

Camping Pladsen har vi et stort areal til rådighed, som vil være vores træfplads. På selve træfpladsen vil det være muligt at stille sit telt eller MC-camplet op. Der er ikke adgang for biler, dog vil det være muligt at køre ind at læsse af. Hvis man ønsker at bo i hytte eller campingvogn kan dette også lade sig gøre. Ved reservation kan I give besked til campingfatter om at I deltager i børnetræffet. 

OBS OBS OBS:
Børnetræffet i år er fra mandag uge 29 15/7 kl.10.00 til søndag 21/7 kl. 12. Fredag vil der være ringridning fra 10-16 og derefter præmieoverrækkelse. Vi anbefaler at man pakker sammen og kører hjem lørdag, da pladsen SKAL være ryddet senest søndag kl. 12.00. Lørdag har vi kørsel med campingpladsens børn fra 10 til 11. derudover er der ikke planlagt nogen aktivitet ud over det i selv arrangerer. se programmet her 

Fællestelt:

På pladsen bliver opstillet et stort fælles telt som Touring klubben har sponsoreret. Det vil danne rammen om fælles aktiviteter, fællesspisning torsdag og fredag. Husk at købe billeter. Der er ikke regler for medbragt mad og drikke i teltet, så brug det endelig alle dage til hygge, morgenmad, frokost etc. Der vil være en lade station til mobiltelefoner, power banks, ipad mm. Husk selv oplader. 

Unge Camp:

En del af træfpladsen vil være forbeholdt de unge deltagere. Her vil der blive arrangeret aktiviteter, som er rettet lidt mere i retning af de ældre børn. Unge Campen bygger på ”Frihed under ansvar”. Det er de unge selv der styrer aktiviteterne, men det forventes at de afvikles i en god atmosfære, hvor alle kan være med. Unge campen er for de 16-25 årige og det er ikke tilladt for unge under 16 år, at overnatte i Campen. Der vil være to voksne de unge kan kontakte. Nummeret på dem står i programmet. Vi kan ikke garantere at unge Campen har strøm. Men der vil være en lade station i fælles teltet. se afsnittet oppe under fælles telt. 

Advarsel!!

Der skal dog lige en advarsel ind her – Børnetræffet er stærkt vanedannende. Mange af vores gæster har været med fra begyndelsen. Det betyder at flere af de ”første” børn nu selv kommer på motorcykel og nogle kommer endda med deres egne børn. Det udelukker bestemt ikke de nu lidt ældre forældre i at komme, for nu kommer de da bare med deres børnebørn – som sagt bliver man afhængig af det. Nye ansigter er meget velkomne og bliver altid taget godt imod. Der er plads til alle og højt til loftet.

Frivillige:

Børnetræffet  er baseret på frivillig arbejdskraft med en arrangørgruppe både i øst og vest. Under træffet er der også brug for frivillige hjælpere ved de forskellige aktiviteter, så husk at skrive jer på hjælper listerne i infovognen. Skriv jer gerne på flere hjælpe lister. 

Man kan følge opdateringer på vores FB-side: https://www.facebook.com/groups/37887527319/ eller på vores hjemmeside.

 

MC-hilsen fra træfgruppen

Vi skaber rammerne og sammen udfylder vi dem.

bottom of page